O mnie

Moje zdjęcie
Jesteśmy z Wami 20 lat! Nasza działalność prężnie się rozwijała przez te lata. Aby sprostać Państwa wymaganiom i potrzebom naszą ofertę wzbogaciliśmy o porady specjalisty - dietetyka. Dr Jolanta Serwotka - Torbicka dołączyła do naszej kadry i przekaże Państwu niezbędne informację dotyczące zdrowego odżywiania.

sobota, 11 lutego 2017

Omlet z pieczarkami i szpinakiem





Potrzebujemy:
- 2 jajka
- 3-4 pieczarki
- garść świeżego szpinaku
- łyżka mąki kukurydzianej
- łyżka mąki ryżowej
- płatki drożdżowe
- sól himalajska, przyprawa staropolska
- oliwa z oliwek lub olej kokosowy  

Pieczarki pokrój na patelnie, podsmaż na oliwie ok. 5minut, dodaj szpinak, płatki drożdżowe, sól, przyprawy, podsmażaj jeszcze ok. 3min.
W osobnym naczyniu wymieszaj jajka z mąkami i przelej na patelnie, przykryj pokrywą i duś na małym ogniu ok. 5 minut.

Smacznego!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz