O mnie

Moje zdjęcie
Jesteśmy z Wami 20 lat! Nasza działalność prężnie się rozwijała przez te lata. Aby sprostać Państwa wymaganiom i potrzebom naszą ofertę wzbogaciliśmy o porady specjalisty - dietetyka. Dr Jolanta Serwotka - Torbicka dołączyła do naszej kadry i przekaże Państwu niezbędne informację dotyczące zdrowego odżywiania.

sobota, 18 lutego 2017

Pasta z zielonego groszku i awokado



Własny chlebek, własna pasta, własne kiełki ... czego chcieć więcej J I tak to można delektować się śniadaniem.

Dziś proponuję pyszną pastę z zielonego groszku i awokado (bardzo energetyczne śniadanie).




Potrzebujmy:
- pół szklanki groszku
- awokado
- 3 łyżki oliwy z oliwek
- ząbek czosnku (przeciskamy przez praskę)

Wszystkie składniki blendujemy, przechowujemy w lodówce.

Łatwo, szybko, pysznie.

Smacznego!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz